Larpeiros é un programa da Televisión de Galicia no que se pretende chegar aos afeccionados á cociña e, a través do humor, das curiosidades e dos bocados lixeiros de información, a outros públicos máis amplos. Larpeiros é un programa no que a comida é un pretexto para pasar na tele un tempo divertido, igual que na vida cotiá. Larpeiros non propón un programa de cociña senón un programa sobre xente que cociña, come e que se divirte facéndoo.
lunes, 24 de octubre de 2011
Este mércores 26 de outubro, ás 22:30 na TVG: "Un menú de ricos!"
Esta semana a cociñeira do restaurante "O Croque" do Museo do Mar de Vigo, Celia Cabrera, e Benigno, van preparar unha ensalada de lumbrigante e un guisiño con lumbrigante e peixe sapo.
Para iso, na Guarda, Paco lle vai aprender a Tomás todo o necesario para pescar lumbrigantes coa arte de pesca do miño.
Unha vez rematada a xornada de pesca, Tomás marchará cara ao mercado de Pontevedra para facerlle unha visita a Marcos, o seu peixeiro de cabeceira.
Veremos como lle quedan a Celia e a Benigno esa ensalada e ese guiso.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario