Larpeiros é un programa da Televisión de Galicia no que se pretende chegar aos afeccionados á cociña e, a través do humor, das curiosidades e dos bocados lixeiros de información, a outros públicos máis amplos. Larpeiros é un programa no que a comida é un pretexto para pasar na tele un tempo divertido, igual que na vida cotiá. Larpeiros non propón un programa de cociña senón un programa sobre xente que cociña, come e que se divirte facéndoo.
jueves, 22 de octubre de 2009
Un tipo moi bonito
Seguimos viaxando pola xeografía española. Hoxe imos coñecer un prato vasco, o marmitako, un guiso mariñeiro dos vascos, pero moi semellante ós guisos mariñeiros de Galicia.
Nesta ocasión Tomás visita Burela, a capital do bonito do Cantábrico, para mercar un exemplar de primeira.
A paella xigante
A paella é unha receita de cociña a base de arroz cocido procedente de Valencia. Pero D. Benigno, ainda que é galego, é un especialista en preparar este prato. De feito, xa ten cociñado paellas para máis de cen persoas.
Nesta ocasión, os Larpeiros ademáis de gozar desta comida e do bo tempo, contaron coa agradable compaña dos seus amigos.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)