miércoles, 10 de febrero de 2010

Xoves 11 - 22:15H - TVG - "Queremos mel".



Nesta nova aventura dos larpeiros descubriremos como utilizar o mel na cociña, xa que este manxar non se emprega só na reposteria senón que incorpórase cada vez máis a miúdo para aportarlle un toque orixinal os nosos pratos. E para lograr esta fazaña contarán coa axuda dunha invitada, a cociñeira Celia Cabrera, quen nos propón un cordeiro ó mel. A combinación do doce e o salgado emociona os nosos larpeiros e pronto Tomás diríxese ó lugar de Beade no concello de Vigo. Alí agárdao Xosé, un experto na arte da apicultura. Un perigoso traballo no que o intrépido xornalista porá todas a súas enerxias para ensinaranos os beneficios do mel. Pero os larpeiros teñen outro encargo para Tomás, necesitan que merque cuscús e froitos secos para acompañar o cordeiro. Con tódolos ingredientes na cesta da compra, Benigno e Celia xa están listos para meterse na cociña.
Con estes dous cociñeiros de primeira, o xantar fará as delicias de tódolos larpeiros.

Xoves 11 - 22:15H - TVG - "Queremos mel".



Nesta nova aventura dos larpeiros descubriremos como utilizar o mel na cociña, xa que este manxar non se emprega só na reposteria senón que incorpórase cada vez máis a miúdo para aportarlle un toque orixinal os nosos pratos. E para lograr esta fazaña contarán coa axuda dunha invitada, a cociñeira Celia Cabrera, quen nos propón un cordeiro ó mel. A combinación do doce e o salgado emociona os nosos larpeiros e pronto Tomás diríxese ó lugar de Beade no concello de Vigo. Alí agárdao Xosé, un experto na arte da apicultura. Un perigoso traballo no que o intrépido xornalista porá todas a súas enerxias para ensinaranos os beneficios do mel. Pero os larpeiros teñen outro encargo para Tomás, necesitan que merque cuscús e froitos secos para acompañar o cordeiro. Con tódolos ingredientes na cesta da compra, Benigno e Celia xa están listos para meterse na cociña.
Con estes dous cociñeiros de primeira, o xantar fará as delicias de tódolos larpeiros.