lunes, 21 de septiembre de 2009

Unha xoia da ría


Aqui vemos a Benito, un dos nosos cámaras, e a súa axudante Fátima, durante a gravación do programa adicado ós chocos que se vai emitir o xoves 24 de setembro.
Como podedes apreciar, Benigno, Lola, Tomás, Leni e Lolita degustan este típico plato galego nos fermosos xardíns do Pazo Pousadouro.
Por certo, queremos agradecer a colaboración de Ramón Rivas, o patrón de "O Noso Carmen", que levou a Tomás a pescar chocos pola zona de Cesantes.

Filloas recheas



Neste programa os Larpeiros convidaron a súa amiga Bibiana Cardona do restaurante pontevedrés "La Casa de Las Cinco Puertas" para facer unhas orixinais e deliciosas filloas recheas.
Normalmente as filloas comémolas como postre, pero tamén se poden preparar con recheos salgados, e para demostralo Bibiana fixo unhas con carne de porco picada, alegrada cunhas noces e uns dátiles, e outras con verduras, neste caso espinacas e setas. Moi ricas por certo!