Larpeiros é un programa da Televisión de Galicia no que se pretende chegar aos afeccionados á cociña e, a través do humor, das curiosidades e dos bocados lixeiros de información, a outros públicos máis amplos. Larpeiros é un programa no que a comida é un pretexto para pasar na tele un tempo divertido, igual que na vida cotiá. Larpeiros non propón un programa de cociña senón un programa sobre xente que cociña, come e que se divirte facéndoo.
lunes, 20 de junio de 2011
Martes 21 de xuño ás 21:55 na TVG: "UNHA LAMPREA E UN BACALLAU"
Mañá, don Benigno, vai preparar un saboroso bacallau á Gomes de Sá. Ademais coma aperitivo haberá lamprea.
Para tan ricos manxares o xornalista de investigación Tomás Alonso desprazarase ata a vila pontevedresa de Arbo, a beira galega do río Miño para ver como os pescadores da zona levan a cabo unha tradición secular: a pesca da lamprea con viturons.
Co monstro mariño no cesto Tomás regresa a casa coa satisfación de ter ben feito o seu traballo. Agora tócalle a vez a Benigno, o cociñeiro, a ver como se porta e como sae todo. Veremos como lle queda o seu prato e que din os larpeiros. Eu non o perdería, lambonciños!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario