lunes, 21 de junio de 2010


Os lambóns diplomados máis divertidos da Galega regresan o xoves 24 de xuño as 22,30 da noite cunha nova entrega de Larpeiros na que Tomás Alonso averiguará case todo sobre a tenreira galega e Benigno Campos cociñará un sensacional guiso de carne de agulla con fideos.

Logo do almorzo, o larpeiro itinerante Tomás Alonso achegarase ata o mercado de gando de Silleda para ver polo miudo como é iso de ser tratante de gando. Alí espéranlle Carlos e Xulio, dous auténticos expertos cos que coñecerá tódolos segredos do oficio.

Desde Silleda a Santiago para mercar a carne de agulla e as verduriñas para o guiso…así como algunha ca outra sorpresiña…E logo, de Santiago a Lalín para mercar o aperitivo na Lalinense.

En fin, que cando todo iso chegue as mans de Benigno, na cociña haberá unha festa de tal magnitude que so os máis lambóns poderán degustar. Lembrade, este xoves, na galega Guiso de tenreira con fideos. Eu non o perdería, larpeiros!

No hay comentarios: